Dag 12

I min handväska. Har jag ingenting. Haha. DET ÄR JULAFTON IMORGON. Jag är jättetaggad på all god mat. Haha jag älskar mat. Var ju och handla julklappar med Veronica igår. Det var ju lite äh aa. Just nu städar jag på mitt rum. Hatar att städa. Nu ska jag städa färdigt så jag kan duscha sen. Sen efter det tror jag att jag ska plugga lite no.. Kommer få sitta hela lovet och plugga..

Dag 11

Mina syskon. Jag har en storasyster och en lillasyster. Min storasyster heter Emmelie och är 17 år gammal. Vi bråkar inte så jätte ofta och brukar skämta med varandra ganska ofta. Haha. Min lillasyster heter Emma och är 7 år. Jag och Emma kan tjafsa lite ibland men inte mer. Haha det är ganska stor ålderskillnad så det är inte så ofta vi gör saker tillsammans som båda tycker om att göra. Men jag älskar dom båda väldigt mycket och jag är glad att jag har dom som syskon! Nu är det looooooooooooooooooooov! Åh vad jag är glad. Och på fredag är det julafton! Awesome. Eftersom att jag inte har köpt en enda julklapp än så ska jag åka och göra det idag med Alexandra och Veronica. Kul. Hihi. Men jag bloggar nog lite senare när jag kommer hem!
emma

emmelie.

MOG1 ELLER?

Har precis tittat på gossip girl! Det programmet äger. Haha så jädra nice. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska plugga lite mer spanska snart. Och välja kläder tills imorgon. Mucho att göra!

Spanska suger.

Jag har gett upp. Jag hatar spanska. Fattar ingenting. Uschli. Nej men nu ska jag nog gå och sätta mig framför tv:n för jag orkar inte sitta här hela dagen! Hehe.
Våran julgran..

emma är lika galen som jag..

Dag 10

Det här hade jag på mig idag, haha det är söndag. Så jag sitter i mjukis, en flis och jättejätte mysiga tofflor. Haha inte något som är värt att se.. Idag ska jag plugga spanska! Oj vad jag ska plugga, ska göra ett muntligt omprov imorgon. Och om jag inte klarar det kanske jag får ig i spanska och det vill jag ju inte. Men aa kommer nog inte blogga så mycket idag. Kanske bloggar imorgon! Ha en awesome söndag.
fin bild..

Min dag

Hej! Har inte bloggat så mycket idag för jag åkte in till Åkersberga och träffa Fredrik och Veronica. Alltid lika trevliga. Haha jag och Veronica är föreblivna. Slå det ni. Haha nej men nu ska jag sätta mig framför tv:n tror jag.
det där hade jag på mig. halsduken har jag gjort själv!

Dag 09

Min tro. Jag tror inte på något speciellt. På vetenskapen. Hahah nej men. Jag vet faktiskt inte. Jag vet att jag finns och att jag lever. Så jag kanske tror på mig själv? Haha.
Jag och Frida. Coola brudar..

vinter

Det blev inge Ronja. Hon skulle tydligen fixa massa saker så jag får väl nörda mig här resten av kvällen.
jädrar vad brun jag var!

One good spliff.

Snart ska jag dra hem till Ronja, eftersom att det är "snöstorm" så har jag det här på mig
hottie..

SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

FAN VILKEN SÖT UNGE! JAG DÖR

Snurrelisnurrsnurr.

Sitter och lyssnar på musik. Riktigt nice faktiskt. Har tittat på lite kläder också. Jag vill ha sommar! Det är mycket lättare att ha snygga kläder då. Jag längtar tills på tisdag. Väldigt mycket. Det luktar mat. Hoppas det är något gott. Det är det iof alltid. Haha min mamma är grym på att laga mat! Nej nu ska jag faktiskt gå och titta vad vi får för gott idag.

Dag 08

Ett ögonblick. Hmm fattar inte riktigt så jag skiter i den. Men men. Just nu sitter jag vid mitt skrivbord och lyssnar på musik. Är faktiskt väldigt trött. Ska kanske sova en stund träffa Ronja på kvällen! Åh det var så himla länge sen. Saknar henne som fan.. Fast jag måste ju plugga lite också. På måndag ska jag ha en muntlig grej i spanskan så jag får godkänt. Så måste verkligen plugga. Ronja har spanska. Haha hon kanske kan hjälpa mig. På måndag är det sista riktiga skoldan! Så himla skönt. På tisdag ska vi göra collage av några bilder vi har tagit, sen åker vi hem fixar oss och har avslutning på kvällen! Sen är det LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV. Jag är jätte taggad på lov. Haha. Nej men nu ska jag faktiskt plugga lite. Bloggar kanske ikväll.
Saknar sommaren! Inte kul när det är snöstorm.. Kallt blött och äckligt.

Dag 07

Min bästa vän. det här är rätt svårt. jag vet inte riktigt vem det är. jag har en hel del riktigt bra kompisar. så vill inte peka ut någon. hehe. men den jag umgås med mest är nog alle. hon är snelhest.
hohohohoohoh. snackar skype med filippa.. hon är kult, vitlöksås är gott. och lingonsylt ibland. mollie är också gulli. och hon kan sjunga. det lovar jag. hoho. nej nu ska jag fortsätta vara lite social mot min käre vän filippa.
jag och alle i somras när vi tälta.

skolan

hejjjjjjj guys. sitter i skolan och har no. har precis fått reda på mitt betyg. g i alla no ämnen och g i matte. jag är iaf godkänd. bättre än inget liksom. sofia är galen hehehhe. vi ska titta på film på svenskan! awesome. bloggar ikväll

min söta lillasyster. hon är sjuk stackarn :(

kväll

nu är det kväll. och jag sitter i min ensamhet inne på mitt rum och skrattar för mig själv. haha mobbad? ja. det kan man ju säga. imorgon vill jag gör något med någon. fast aa. vet inte vem. problem jag har. jag hatar att jag inte kn ladda över alla bilder från mobilen till datan, det suger. hårt. bläääääää, känner att jag ärä väldigt oseriös just nu. inte bra. inte bra. hahahahahhahahahha. nu ska jag ringa alle. tror jag. seee ya imorgon.
ser ut som att jag har röda ögon. hoho

Dag 06

Min dag. Ja, jag har haft en grymt kul dag! jag åkte till skolan och titta på niornas luciatåg. liza var riktigt gullig! sen efter det så åkte hela skolan in till stan för att "fånga julen" vi skulle ta kort på dem saker vi tyckte såg juligt ut så ska vi göra en plansch av det sen! haha kul. jag gick med alex och sofia. när vi hade tagit väldigt mycket kort inne på nk så gick vi och koll lite i affärer! vi var delvis inne på monki. åh dom har så sjukt snygga kläder där inne. hoppas jag får ett presentkort där i julklapp. då blir jag riktigt glad! hehe, men ungefär vid ett åkte vi därifrån så jag och alex åkte hem till henne gjorde varmchoklad med grädde och tittade på new moon och nu är jag här. awesome. julen är bra härlig ibland faktiskt. haha. men ska inte skriva för mycket!
saknar dig vanessa!

Dag 05

vad är kärlek?
ja. det var en bra fråga. det finns ju olika slags kärlek. jag har ju massa kompisar som jag älskar riktigt mycket t.ex! sen så kan man nu ha en pojkvän som man älskar. eller ett husdjur. det finns så mycket olika sorter av kärlek. men jag personligen tycker att kärlek är något utav dom bästa sakerna som finns, och sämsta. man kan må så sjukt bra av kärlek och sjukt dåligt! ja. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
ja det var nog allt. haha jag pratar med alle på fb. hon är nörd. haha lol. åååh. hata. jag har börjat säga lol. haha asirriterande. hoho lillen tror hon är smart.. stackare.. ;p åh vad jag är elak mohahahaha.. jag längtar tills imorgon då ska vi till stan och "fånga julen" haha låter fett b. men jag tror det blir kul. det blev ett långt inlägg. så kan lika gärna fortsätta skriva.  alexandra wickman är min bebis. jag älskar henne sjukt mycket för hon finns alltid här för mig! tack gulle. och detsamma gäller veronica. älskar er två åsättra barn. hoho. nej nu börjar jag bli väldigt oseriös. hehe. asso lol. det är typ röda streck under varenda ord jag skrivit. haha tja på stavarN. haha nej men. tja. jag bjuder på några bilder från frankrike. gud vad jag saknar det. jag vill tillbaka nu!
älskar dig sötnos...

Dag 04

eftersom att jag inte gjorde igår eller fredags så gör  jag dag 4 och 5 idag! hahaha idag har jag ätit rostmackor till frukost! till lunch åt jag hamburgare och pommes! ååååååh såå gott.. hahaha jag lyssnar på musik och tittar heta kläder på nätet. kult
hahah bilden är från en grotta i thailand (y)

tagen av amanda..

Lovar du att vara ärlig? Mhm

Du heter: Ida Paulina Mathilda Nedergård

Smeknamn: SL-ida

Låt som när du är ledsen sörjer till: lovelier than you

Beroende av: jucie. apelsinjucie

Vad tror folk om dig: att jag är blyg. men det är inte sant

Stämmer det: nej

Vad får du oftast komplimanger för: typ inget.. en del säger att jag har fina tänder ;s fast jag hatar dom (y)

Vad säger du för att imponera på någon: jag seglar ;)

Hur imponerar man på dig: hmm. var dig själv!

Brukar du skratta för dig själv: om jag gör..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: ja som fan! ;) <33

Var bor du: hos mamma

Trivs du där: oftast

Äger du några converse: två par

Sprit, cider, vin eller öl: cider är gott.

Är du allergisk mot något: inte vad jag vet.

Hur svarar du i mobilen: hallå?

Antal timmar sömn inatt: 10. det är helg. haha

Brukar du komma i tid: alltid jag och komma förtidigt till typ tjejmiddagar och sånt.

När mår du bra: när jag seglar och är med kompisar

När blev du fotad senast: fota mig själv i fredags faktiskt.

Hur känner du dig nu: trööööööööööött

Vanligaste färg på dina kläder: svart och typ rosa.

Vad tycker du om fötter: hatar fötter.

Om du fick spola tillbaka tiden, vilket tillfälle och varför? det vill jag helst inte nämna här

Hade du en bra kväll igår: ja. soffan är ju alltid skön (?)

Favorit dryck på morgonen: jucie.

Rakar du benen: men ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: typ tio elva.

Är du blyg: oftast inte. det beror på

Sysslar du med någon idrott:

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nope

Har du spytt offentligt: tror inte det? typ bara hemma. eller va?

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: haha oj svår fråga. spänna mina mukkleeer?

Är du nöjd med ditt liv: heeeeeeeeelt ok

Är du bortskämd?: nej tycker jag inte

Vad gör du i morgon: stannnn med skoooooooolan

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: haha typ ingen?

Vad väntar du på?: ett förlåt

Har du bra vänner och äkta vänskap: JA

Vad använder du för schampo: Tresemme

Hur gammal är du: 14
Skulle du kunna vara otrogen?: nejjjjjjjjj

Tycker du om någon just nu: tyvärr

Gröna eller röda äpplen: röda

Gillar du golf: långtråkigt.

Vilken tid gick du upp idag: 11

Har du sovit i din egen säng inatt: yes

Har du strumpor på dig nu: fotbollsstrumpor... (?)

Är det okej att gråta: haha ja?

När grät du senast: torsdags typ

Vad skulle du göra om du vann en miljon: handla kläder. en helt ny garderob.

Vad ser du till Höger om dig?: en vit gardin

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej. egentligen inte

Har du piercing: nope

Vill du gifta dig: nej

Vill du ha barn: jaaaaa

Solar du ofta: när det är sol ute

Är du bra på att laga mat: har fått mvg på en grej i hemkunskapen när man skulle laga mat.. fast hon smakade iof inte på maten

Är du flygrädd: nej. jag älskar det,, speciellt när planet lyfter

Hur vig är du: kan typ nudda tårna (y)

Är du musikalisk: ne inte direkt

Vad dricker du helst när du är törstig: jucie

Vilken är din favoritglass: magnum

Tror du på ett liv efter döden? yeah. nangiala eller hur det nu stavas.

Tycker du om sushi? det är goooott har iof bara ätit det typ två gånger.
Vad äter du helst när du ser på film: Godis&chips

Har du tandläkarskräck?: nej. bara när man ska dra ut tänder..

Är du morgon- eller kvällsmänniska: morgonmänniska..

Vilken ögonfärg har du: blågrå

Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja

Biter du på naglarna: nej

Röker du?: verkligen inte
Hur ofta tränar/motionerar du: inte ofta..

Senaste låt du hörde: stockholm i mitt hjärta - petter

Dag 03

mina föräldrar. hmm vet inte va jag ska säga, jag har min mamma och min låtsaspappa danne. dom var varit tillsammans sen jag var två. så danne är som min riktiga pappa. jag älskar mamma mycket! även om vi bråkar ibland så älskar jag henne riktigt mycket, jag älskar båda två riktigt mycket..
haha mamma och danne.. snygga
förlåt för att jag inte har bloggat, men har inte orkat!

Dag 02

Min första kärlek. hmm det är nog daniel sandström. en kille som jag var tillsammans med i 5:an jag var verkligen jätte kär i honom och idag är vi jätte bra kompisar. hahha
jag pluggar so. det går inte bra. men det är rätt mycket att göra så kommer nte blogga mer idag. och imorgon bloggar jag sent! ska in till stan och träffa massa personer från malma! fan vad awesome det ska bli!

musik♥

några låtar värda att lyssna på!

muuusic

sitter och lyssnar på musik. ska snart stänga av datan och sätta mig vid tv:n tror jag. sköööööööööööönt. idag tittade vi på en teater med skolan. haha den var typ kul. teatern hette chilla eller tjalla och gruppen hette ung utan pung. haha riktigt rolig faktiskt. idag hade vi spanska prov. det gick ju. ah. behöver vi inte ens prata om. fast jag fick beröm av min engelska lärare! hon tycker att jag har jobbat jätte bra den här terminen och att det gick super på senaste provet. yey! haha. nej men bloggar mer sen eller imorgon!
me right now. het. nää

Dag 01

om mig, jag heter ida nedergård. bor ute på landet med min familj som består av min storasyster emmelie, min lillasyster emma min mamma och min låtsaspappa danne. jag går i akers friskola, på fritiden är jag med kompisar, pluggar, läser. förut spelade jag fotboll men jag sluta med det. jag har en katt också som heter svullo. haha. hmm vet inte så mycket mer om mig. eller jo, jag gillar att segla och skriva. det är det bästa jag vet. när jag blir äldre vill jag bli författare! det var nog allt om mig. haha inte så intressant men ändå!

efter.

jag har sett en sak som dom flesta bloggare håller på med just nu. jag är iof efter. menmen. jag börjar imorgon.
Dag 01 – Om mig 
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

gymnasiemässa

var på gymnasiemässa idag med skolan. eller aa klassen. haha, hittade inget speciellt gymnasium. jag ska försöka komma in på marina läroverket. eller så vill jag bli psykolog! hahaha. tror jag skulle passa som det. eller?! haha nej men vi får se.. går ju bara i 8:an hittils. :)

snart kommer dom!

snart är dom här och jag är färdig fixad!
chips.. det är gott

i väntan på......

sitter och väntar på att max och veronica ska komma hit. haha så titta jag mig i spegeln och kände att jag behövde en ansiktsmask.. så just nu ser jag ut såhär!

het,hetare,hetast......eller?

tjjjoo. kom hem från liza för några timmar sen, hade så sjukt kul! ashärliga personer som var där. och ja. jag är grym på att sjunga. eller? åh jag måste verkligen sluta säga det där ordet hela tiden. hehe. smsar med veronica jag är ensam hemma tänkte att hon kanske kunde komma hit. haha det märker vi.!

veronica äckel theander

veronica är avis på mig för att jag har lagt in bilder på alex när hon var liten men inte på henne
så iguess att jag måste göra det nu. annars blir hon nog riktigtriktigt förbannad så det är nog bäst att göra som hon
säger.

MALMA

åh vad jag saknar malma! helt sjukt :( längtar som satan tills i sommar! ska konfimera mig där då! och fick nyss reda på att min kompis på mitt senaste läger också har kommit in! ahahhaha fyfan vad grymt. jag vill ha sommar NUNUNUNU!

rösta!

jag och min familj är med i en tävling och kan vinna en resa till rhodos! rösta på oss här det skulle vara riktigt snällt av er!

skolaskolaskola..

uschuschusch. skolan tar verkligen upp all min tid. menmen. sånt man får stå ut med antar jag. det suger. fick tillbaka en inlämn från hemkunskapen idag! fick mvg, jag är as glad. mitt första mvg nånsin. haha, imorgon är det engelska prov jag är faktiskt inte så jätte nervös. jag har alltid haft ganska lätt för engelska så hoppas att det går bra imorgon också! men nu ska jag fortsätta dega framför the dator. såååå bye.
träffade dom här snyggingarna idag. gud vad jag saknar dom alltså!

RSS 2.0