ErAsE mE

sitter på mitt rum och gör ingenting. eller tog nyss bort mitt smink nice ju. ska nog dra och titta på tv snart. eller så sitter jag kvar här. haha. på fredag är det romme! snacka om att jag är taggad. ska bli så himla kul att åka skidor. det är nästan lika kul som att segla, fast bara nästan. haha. jag ska försöka bestämma träff med alla från malma snart också! saknar dem små filurerna.. det var nog allt  idag! bloggar imorgon

hehehahahohohihi

sitter och tittar på mopeder på blocket, fyller 15 snart! nice ju. haha jag vill egentligen ha en segelbåt. men det finns ingenstans där vi kan ha den så då önskar jag mig en fin liten moped istället. hehe. idag fick jag tillbaka ett so prov som jag gjorde i torsdags. jag fick g. bättre än ig liksom. så jag är nöjd. haha vet inte riktigt vad jag ska säga nu. sååå antar att jag bloggar lite senare ikväll! ha det bra.

FU

jag tänkte bara skriva lite om några saker jag inte gillar och gillar. typ som hiss/diss.
DISS:
PERSONER SOM INTE KAN HÅLLA LÖFTEN.
snö
måndagar.
HISS:
amanda eriksson, fuck yeah.
nytt år.
romme på fredag.
det var typ allt. jag suger på att blogga. tack för mig
en av dom snyggaste människorna jag någonsin träffat.

music

sitter och chattar med liza lite. har precis målat mina naglar. det blev ju inte så himla snyggt. men men. vad ska man göra liksom? jag har varit med alexandra hela helgen. därför jag inte har bloggat. i fredags kom hon hit så lagade vi mat tittade på film var med eddie hade kul gick och la oss tidigt osv. i lördags städade vi undan lite, sen drog vi vidare till henne. tittade på mer film sen åt vi middag med nathalie,anders, felix och émile. det har varit en roooooooolig helg. faktiskt.
ojojoj. snygga tjejer.

i väntan på...

ligger i soffan och tittar på tv. jag väntar på alexandra som kommer om ungefär en kvart. vi ska ha film kväll! mys. nu ska jag fixa lite här hemma. bloggar senare!

wopsi..

hehe förlåt för dålig uppdatering! men jag har faktiskt haft mycket med skolan. det hittar jag inte på.. men nu har det börjat lugna ner sig lite så nu är jag redo att blogga igen! just nu sitter jag och gör typ ingenting i mina sjukt härliga pyjamasbyxor, dem är häftiga, precis som jag. nej men. ni ska få en bild på dem ;)
försök att ignorera mitt charmiga face..

dålig uppdatering

förlåt! men jag har inte haft någon data. min har varit trasig men nu är den igång och funkar super. hehe. kommer inte blogga så mycket i veckan. har rätt mycket att göra i skolan. men jag bloggar när jag har tid! ville bara säga det!

see ya tomorrow

ska stänga av datan nu och gå och titta på tv.


ny utmaning

haha en ny utmaning på fb..

så svårt kan det inte vara..

 


klart man bli smartare med fönsterglas!

dags att plugga!

barnvakt

jag är barnvakt åt min lillasyster! vi har städat lite i min garderob och så har vi bakat sockerkaka! den blev riktigt god. bloggar ikväll kan inte sitta vid datan hela dan (y)
äntligen lite hyfsad ordning..

this sucks.


Ny design!

jag har en ny snygg design! tack amanda för hjälpen. det vart jätte snyggt! den förra gjorde liza men den tröttna jag på. haha förlåt liza. haha, just nu sitter jag och gör ingenting. funtar på att gå och titta lite på tv. ska vara barnvakt imorgon så kan inte vara uppe så sent. hehe. jag funderar på att lägga upp bilder på allt jag köpt under lovet. vad tycker ni om det? kommer inte få något svar så vet inte ens varför jag frågar (y) smart där.  ne nu ska jag slita mig från datan! bloggar imorgon.
amanda hälsar att om man inte kan se designen ska man trycka på f5!

hemma

hemma nu. jag och emmelie bestämde oss för att åka till täby när vi ändå var i farten. jag har inga pengar just nu men emmelie köpte en del schyssta grejer faktiskt. haha. när jag kom hem målade jag om mina naglar ännu en gång. nu är dom mörkblå. inte för att det blev så himla snyggt men det förra nagellacken syntes knappt. och då känner jag mig naken, rädd, exposed. haha nej men jag känner mig naken utan nagellack. hehe. imorgon börjar skolan! MEN vi börjar den med en studiedag! yaaaaay. hahha.
ganska snyggt, right?

godmorgon/outfit

hejsanhejsan. jag är uppe tidigt idag. jag ska åka in till åkersberga med emmelie för hon ska köpa hårfärg. danne ska köra oss för vi har inga busskort så det var bara att gå upp tidigt idag. men eftersom att jag inte kommer blogga så himla mycket idag så kan ni få en outfit nu. ni bah: yaaaay. haha eller inte. nej men bloggar sen!

resultat!

ber om ursäkt för dom dåliga bilderna.. och det ser bättre ut irl!

flätor

kom precis in från emmelies stuga! hon har gjort flätor på mig.. ni vet istället för sidecut. det vart riktigt coolt faktiskt. kan bjuda på bild lite senare. nu ska jag städa upp lite på mitt skrivbord för det är inte vackert.

katy perry - firework


spa dag

jag har kommit på med hjälp av amanda.. vad jag ska göra idag! jag ska ha en alldeles egen spa dag. ansiktsmask och fixa naglar och sånt. kul kul. det är så himla härligt att göra sånt för man känner sig så himla fräsch efter! haha. men det kommer nog ta ett tag så jag bloggar senare och kanske visar resultatet. haha.
jag borde skaffa en ny kamera..

soffan

hellu. orkade inte blogga när jag kom hem igår så jag satte mig och titta på tv med emmelie. vi satt uppe till kanske halv två eller något. så jag somna vid två kanske. gick upp elva och nu sitter jag här. nice. vet inte riktigt vad jag ska göra idag. emmelie ville åka till täby men har inge busskort :/ och emmelie sover fortfarande. haha lyckat. nej men vi stannar nog hemma idag. det är också rätt skönt att bara sitta hemma och chilla galet. haha. jag hade sjukt kul igår! tack tjejer. ni är kul. riktigt kul. jag lovaaaaaaaaaaaaaar. O -----
haha snyffa brudar.
det där är en gammal bild! tror jag gick i femman eller något. haha.

outfit

hoppas ni får en bra dag. för det kommer jag ha..

åkersberga

sitter i pyjamas och lyssnar på musik. om två timmar ska jag åka till åkersberga och träffa veronica, alexandra, amanda och filippa, haha filippa gjorde ett litet inlägg här igår. sjuk kvinna det där. hahah. nu ska jag börja fundera på vad jag ska ha på mig när jag drar. kanske ni får en liten outfit idag. haha yey. bloggar sen!

SHA SHA BITCHES

tjenare tjenare lilla bloggen! dettta är då filippaboii som våldgäster denna fräscha blogg.Tänkte bara medela att imorgon ska vi sprida glädje i stan...hehehe....nu blir ni allt nyfikna va? Alla som vill få en upplevelse som dom sent kommer att glömma,kan komma till hornsgatan 67 kl.12.00 imorgon.Där serveras orgasm på burk.Yummi hu? Aja hareee så gött alla göteborgare/stockholmare/invandrare/flyktingar !

bara för att jag är såå über snäll så leveras en bild,vem kan det vara ?
så hääääääääääääääääär glad blir hon när hon får vitlöksås


chatt

sitter i min ensamhet på mitt rum och chattar med massa roliga människor. men alla är elaka. man ba. fuck u liksom. nej nu ska jag fortsätta. tja

i´ts you i want.


helluuuu

hejsan har precis ätit middag! det var thai mat idag. sjukt gott. älskar det. det är rätt starkt också hahaha. just nu lyssnar jag på musik och chattar lite. jag har tittat på king kong idag med min syster och hennes kille. den var rätt bra. har inte sett den förut. och det var inte den klassiska utan den som gjordes 2005. hehe. ikväll ska jag typ dega framför datan eller titta på film. jag och emmelie vill gå på bio men vi kommer inte någonstans eftersom att det antagligen inte är någon som har plogat på våra vägar här borta. jag bor ju på landet som sagt. ibland är det faktiskt riktigt segt att göra det. speciellt på vintern.. men men. nu ska jag läsa massa andra bloggar. hehe.

mamamamamamammammmamamama- crazy loop

klockan är snart ett och jag är trött. chattar med några randoms. har inte så mycket att göra. funderar på att kanske gå och lägga mig snart? aa. låter bra. hehehehhe
så rätt.

gäster

sitter och chattar lite med amanda. haha skön brud det där. rätt snyff också. kanske ska säga amanda kolström. annars kanske folk tror att det är en annan amanda. och det får ju inte hända. right? men. jag bloggar mest för att säga att en barndomskompis till mig kommer hit idag! julia norén! fysatan vad kul det ska bli :o har inte träffat henne på jätte länge! ska bli kul :D hehe. nu ska jag fortsätta skratta i min ensamhet. tja
så kan det gå när man har tråkigt...

oooooppps.

ehehe förlåt för dålig uppdatering. har inte haft någon data eller lust. hehe. men nu är jag tillbaka! yey. och snart är lovet slut. usch. det har gått hur fort som helst och har varit en av dom bästa loven nånsin. har shoppat och varit med kompisar nästan hela lovet! grymt och jag får säga det själv. just nu sitter jag och lyssnar på musik. riktigt nice faktiskt. vi ska typ få gäster ikväll. funderar på att städa. men är inte så säker på att jag orkar.. hihi.
egopics är nice.

RSS 2.0