Blah Blah Blah, yeah go to hell.

Hej klockan är snart nio och jag håller på att somna, eftersom att jag har tänkt smart hela dagen så funderar jag starkt på att gå och lägga mig nu. Och det ska jag också göra. Hihih. Bloggar imorgon!

If you really mean it.

Hello, har nyss duschat! Var ute och sprang nyss. Sjukt skönt! Sprang inte så långt men ändå. Nu ska jag plugga. Som vanligt. Känner att jag har ett väldigt intressant liv.
så här såg det ut när jag sprang! (y)

My ass hearts

Så nu ska nu få se en bild på det jag köpte. Haha bara lite vanliga kläder, men sånt som man behöver liksom.
älska skorna och t-shirten<3

I hate that you are destroying me

Hejsan! Hemma efter en lite shoppintur i Täby med Sofia, köpte en tröja jag la undan förra veckan. Haha köpte den bara för det är så typiskt mig. Det var ett speciellt tryck på den. Lägger upp bilder lite senare. Ska hoppa in i duschen snart tror jag.


Jessie J

Hejsan hejsan! Sitter och laddar ner lite musik. Grymt grymt, ska snart sätta mig vid TV:n. Sista solsidan idag. Sen äre BB!! TAGGA

Thank you Alexandra, you to.

Hejsan hejsan, sitter och försöker ladda ner musik på mobilen. Det går inte bra. Aja. Gör ett nytt försök senare. Danne åkte nyss ner till färjan för att köpa glass, så jag ska få en Daim strut, sen ska jag ut och springa. Jag måste börja röra på mig. Typ nu!! Jag bloggar senare och berättar hur det gick. Haha.

I dont need you anymore.

Hejsan hejsan, kom hem för en timme sen typ. Åkte till stan med Alexandra, det var mysigt. Haha nu ska jag nog sitta här en stund och bara ta det lungt, chill lördags kväll liksom. Bloggar lite senare ikväll eller nåt!!
fick ett headset av danne idag!

Oh boy, i dont like you at all.

Godmorgon! Vaknade för typ två timmar sen. Hehe. Just nu sitter jag och tittar på MTV. Liza sa nyss att hon inte kan träffa mig. Hon ska på konsert. Nice. Aja, får väl vänta på att Alexandra vaknar. Jag vill inte sitta hemma och häcka idag. Haha. Kanske kan ringa någon från malma? Aa nice. Kanske bloggar lite senare. Ciao.
ny duschad..

Hello my darling

Hejsan hejsan, kom nyss hem. Har varit i stan med Ronja och titta på bio. Haha vi såg hur många lingon finns det i världen, den var grym!! Hih. Aa nu ska jag typ sova. Är sjukt trött. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Det får vi se. Hehe, godnatt på er.

I know you didn't love me

Hejsan, kom nyss hem. Och nu ska jag plugga som vanligt. Haha. Förlåt men ska lämna in någon uppsats tills imorgon.. Jag försöker att blogga ikväll igen! Men kan inte lova något.
haha i femman!

Morning sunshines!

Hejsan hejsan! Sitter och äter harkluttar med mjölk! Grymt gott tycker jag. Hehe, oj klockan är rätt mycket så jag ska nog gå nu, men jag bloggar när jag kommer hem! Puss

Study,study,study

Hej! Sitter och pluggar lite SO. Ska försöka göra färdigt Sverige idag, haha som att ni ens förstår vad jag menar. Men fick VG på en spanska dialog som vi hade innan praoen! Är sjukt glad, hade IG-varning förra terminen.. Men nu måste jag fortsätta plugga! Ciao

Its not worth my time.

Hejhej! Ligger i sängen. Bloggar från mobilen haha. Ska sova snart. Imorgon ska jag ha svenska redovisning. Är inte taggad. Man blir lite nervös när man står framför klassen och ska prata.. Men jag hoppas att det går bra! Nu ska jag sova. Bloggar mer imorgon.

School sucks.

FÖRLÅT. Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har pluggat hela tiden! Och idag komm jag inte hem förens halv nio. Och nu måste jag plugga ännu mer. Hehe. Jag lovar att blogga imorrn!! Puss
heta brudar..

I wish you were here with me, on the beach in Hawaii

Tjenahej! Kom nyss hem från skolan, första skoldan på tre veckor! Haha det blev lite mer prat än jobba idag.. Men imorgon då ska jag plugga som satan. Hahah. Ska göra färdigt min svenska redovisning idag. Kommer kanske redovisa imorgon. Så det är bara att jobba på!
grr..?

I dont know what to do.

Hejsan! Har precis duschat.. Man känner sig alltid lite fräschare när man har duschat. Speciellt när man är lite risig. Snart ska jag nog gå och titta på tv, orkar inte sitta vid datan tror jag. Bloggar innan jag går och lägger mig.
snygga brudar

You are sick

Godmorgon! Vaknade för en timme sen typ. Känner mig inte så jättepigg faktiskt. Har ont i huvudet, halsen och så mår jag illa. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu när skolan börjar igen. Då kommer jag hamna efter så det bara tjongar om det. Aja, ska ta en ibumetin nu.

Can I try?

Tjenahej, ska nog sova snart. Börjar bli trött. Haha. Bloggar imorgon!
oj snygg

To you.

Nej Alexandra och Liza, det gjorde jag inte

I dont know what to do with you

Hejsan hejsan! Orkade inte sitta kvar och titta på filmen.. Haha så just nu chattar jag med Jossan och Johan.. Haha myskläderna är på och jag softar som fan!

You make my heart go boom boom

Hemma från storstaden nu! Fan vilken härlig dag. Det här behövdes faktiskt. Ikväll ska jag nog titta på film med Emmelie och Adde. Nicenice. Hehe, kommer nog inte blogga ikväll. Bara så ni vet! Så vi hörs imorgon antar jag. Pussis
ful jag är

The sun is shining.

Ska åka nu! Cya.
i miss the summer..

Change

Thats how i look today. Ska åka om typ två timmar. Haha, fattar inte varför jag började fixa mig så tidigt, aja. Får väl sitta här resten av tiden. Hehe, slänger nog inte ett inlägg till innan jag drar!

If you see kay

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen ungefär.. Haha, ska åka halv tolv, det ska bli riktigt trevligt! Haha. Det är sjukt nice väder ute. Dags att ta fram brillorna nu då. Hihi. Nu ska jag börja fixa mig lite smått! Visar outfit och så senare.
stekare......

Watch things on VCR

Sitter och chattar lite med Johan och Emil, trevliga pöjkar. Haha, börjar känna mig lite trött faktiskt. Ska nog lägga mig i sängen snart. Ska iväg till storstaden imorgon med Carro och träffa Jossan och Ludde. Härligt härligt! Aja ska sova strax så bloggar imorgon.

I dont need you.

Det här är min efterrätt! Grymt.

I say fuck you.

Tjabbatjenahallå! Har nyss fixat mig. Fick låna lite kläder av Emmelie. Hehe, det är bra med en storasyster ibland! Aja, tänkte visa er hur jag ser ut ikväll.
peace.

You are so damn cute.

Snackar skype med Emil, som har damp. Haha och min katt ligger på mitt skrivbord och sover som ni ser på bilden, titta vad söt han är! Haha. Men nu måste jag börja fixa mig..

You are groose.

Tjenahej, kom hem för en timme sen ungefär. Haha har pratat lite med systern min sen dess. Det märks inte att hon är arton. Hahaha. Nu ska jag städa mitt rum, fixa till mig, välja kläder, blogga lite, sen så kommer alla gäster! Haha nice. Det var typ ingen som blev ledsen när jag gick.. Aja, då vet jag att jag inte ska jobba med barn när jag blir äldre.. Skulle aldrig palla det.
leker modell..

Good luck Chuck, oh hell no.

Sitter och borstar tänderna just nu. Haha nyss ätit frukost. Flingor och mjölk. Yummie. Hehe, ska snart gå till min prao. Asskönt för Kolan en som jobbar där sa att jag fick gå hem när jag ville idag, jag börjar jobba på fritids kl tolv, så efter det kan jag gå hem när jag vill. Men vi får se hur det blir. Ikväll får vi gäster för att Emmelie har fyllt arton. Så ska vara hemma ikväll. Men ska kanske träffa Carro och några andra imorgon.. Nu börjar det bli bråttom. Hejsvejs
snygg man är..

I suck at this.

Nice, ser ut som en aa, vet inte vad. Aja, har nyss duschat. Snackar med Emil. Han hjälper mig med svenskan. Fick nyss reda på att vi har svenska redovisning första veckan när vi börjar i skolan och jag har inte ens börjat. Så hej då!

I dont care what you say about me, thats your problem

Nyss tittat på BB. Haha asso fyfan vad Roza snackar. Man vill ju bara limma ihop munnen på henne, hon har ju världens pipigaste röst också. Usch, gillar inte henne. Gurkan är riktigt skön och Martin. Haha Sara och Annie gillar jag också. Ni bah: aa jag tar fram och antecknar nu... Haha. Nu ska jag duscha så cya.
saknar mitt hår..

You need me, and I need you.

Tjenahej! Idag har det varit en lite rolig dag faktiskt. Tyvärr så vart jag lite sur för jag hade planerat en hel idrottslektion alldeles själv åt ettorna, så säger deras lärare att dem ska ha en vanlig lektion istället.. Det var lite surt. Men dem hade elevens val så var det 17 st som hade valt idrott så den lektionen fick jag hålla. Alla tyckte det var kul, eller nästan alla.. En del gnäller ju. Haha aja, sånt man får stå ut med. Imorgon är sista dagen. Lite tråkigt faktiskt, när jag började trivas riktigt mycket och kände att jag passade in så ska man tillbaka till skolan. Haha fast jag bor ju inte så långt ifrån, så kan ju gå och hälsa på lite då och då. Aja, nu ska jag titta på BB. Bloggar senare!

I want you

bloggar från mobilen, har rast just nu.. så jag sitter inne och försöker få ut dom som är inne fast dom inte får. haha det är inte så himla lätt om man säger så. har precis haft idrott, alla verkade tycka att det var kul, så det är ju bra! men nu börjar alla bli väldigt nyfikna, ska nog lägga ner mobilen, ciao.

Pictures


Do it like a dude.

Tjenahej, har precis borstat tänderna. Jag har lyssnat på ditt tips idag Ronja. Hihi, snart bär det av mot praoen. Jag är lite nervös eftersom att jag ska ha idrott själv med dem. Min handledare är nämligen ledig. Men det går nog alldeles utmärkt! Jag var sjukt sur igår. ´Men så vaknade jag imorse och då var allt lite bättre. Jag tror faktiskt att en bra sömn hjälper mot mycket. Hihi. Nu ska jag sluta skriva så ni orkar läsa.. Haha bloggar senare.

You are beautiful.

Kom nyss in. Har varit på promenad med Ronja. Vi hade ett rejält snack. Det behövdes. Tack gumman, älskar dig!
tagit bilden helt själv.

Just go fuck yourself.

you heard me.

Dont you do that.

Tjenahej, ligger i sängen och chattar med Emil. Har nyss ätit semla! En dag försent men det gör inget.
Den var ju så god. Hihi. Idag på praoen så blev jag nerbrottad av en liten pojke som går i sexårs..
Tror det kanske är dags att börja träna lite. Haha, imorgon ska jag hålla idrott för ettorna och några till
Haha vet inte riktigt vilka men det blir säkert bra. Nu ska jag skriva min praodagbok, asso alla skriver typ
en hel A4 sida, jag skriver bara några meningar, men det finns liksom inget mer att säga. Undra om
jag får sämre betyg för det. Undra om vi ens får betyg på det??

It's you I want.

godmorgon! har nyss sminkat mig ska strax klä på mig. sen bär det av mot praoen igen. undra vad min handledare har hittat på åt mig idag..

godnatt

ska nog slagga nu. tjosan

nyduschad

sitter med en turban på huvudet, skulle ha snackat med liza på skype men hon ringde emil istället. fan vad hon ska dissa hela tiden. bög, aja. nu ska jag göra något. vet inte vad, det märker vi snart.

SKYPE

sitter och snackar skype med liza, hon är trevlig ibland. men hon och alexandra dissar mig imorrn, det var ju inte lika trevligt. det är dags för mig att skaffa mig ett liv tror jag. yes box. jag sitter och skriver om ingenting liksom. men vad ska jag skriva om? vad tycker ni är intressant? det är frågan. ha-ha. jag måste duscha. men det är någon i badrummet. faaaaaaaan också. aja. ska försöka hitta på något kul nu. ciao. okej emil sa att jag skulle skriva om något på praoen, äh ja idag så blev jag nerputtad för ett stort snöberg av massa små ungar. stukade lillfingret och blev väldigt blöt på cupen. gud vad intressant det där var..
skiter i om du dödar mig. du dissar mig. fu

tjena hej

ligger i sängen och gör ingenting, ska nog sova lite för är så sjukt trött. heheh. idag har det varit många barn som har hängt efter mig och brottat ner mig och massa grejer så jag är helt slutkörd. så byebye
¨
saknar sommaren..

GODMORGON

god morgon folket! sitter och chillar galet. men snart ska jag iväg till alla småbarn. ojoj.. hehe men nu måste jag faktiskt gå! jag bloggar när jag kommer hem.
så där ser jag ut idag.

mushi

jackan är köpt på gina tricot för den som undra! sitter och snackar skype med emil. ehehe. skön snubbe. aja, ska snart dra till tv:n och titta på bb. älska gurkan! hehe godnatt folket

JACKA

den är mycket snyggare på!
bjuder på en liten fjortis bild också. nirr

hemma!

tjena hej. kom nyss hem från täby, åkte dit med liza och köpte min älskade jacka som jag blev kär i på sportlovet. jag ska ta kort på den och lägga ut lite senare! just nu sitter jag och lyssnar på musik, och så funderar jag på om jag ska träffa någon imorgon. hmm, vad klurigt det blev. hehe nej men bloggar senare! punkt och slut.
random bild.. men saknar er!
helt otroligt, på onsdag är det ett år sen jag tog den bilden..

hejhejhej

hej ligger i sängen. har inte orkat blogga. vet inte varför men men. har varit hos veterinären idag med min älskade katt. han har en infektion i benet efter att ha bråkat med en annan katt.. men nu har han fått antibiotika så det blir nog bra snart! har nyss tittat på bb. gud vad jag älskar det. fast det sög för katerina borde ha åkt. aja. det finns en till vecka. hahah. nu ska jag sova det är prao imorgon!

RSS 2.0